Knowledge | Consultation | Education | Sandardisation

Om oss

 

Vi har hjälpt företag med maskinsäkerhet sedan 2000.

Alla som arbetar inom någon sorts industri vet hur viktigt det är med säkerhet, både vad gäller maskiner och arbetsmiljö. Det omfattande regelverket kring produktsäkerhet och CE-märkning ställer stora krav på maskintillverkare och verksamheter. Det är där vi på Minerva Safety kommer in. Med vår långa erfarenhet och kunskap från många branscher, hjälper vi er tolka regelverk och standarder på rätt nivå.

01. CE-märkning

Krävs CE-märkning för er nya produkt? Och vad innebär en CE-märkning för utvecklingsprocessen? Vi känner till regelverket och vet hur det ska överföras på era processer.

02. Maskinsäkerhet

Vi som arbetar på Minerva Safety har lång erfarenhet av från branscher som tillverkningsindustri, fordonsindustrin, processindustrin och tivolianordningar. Vi är kunniga ingenjörer med bakgrunder inom konstruktion, besiktning och certifieringsverksamhet.

03. Rådgivning och Utbildning

Vi tillhandahåller både rådgivning inom maskin- och produktsäkerhet och anordnar utbildning inom exempelvis riskbedömningar, konstruktion och validering av säkra styrsystem.

Detta är vi som jobbar här

Personal

Jan Tegehall

Delägare

Jan är elektroingenjör i grunden och har lång praktisk erfarenhet av att förklara det svåra på ett enkelt sätt. Han grundade Minerva Safety 2011.

Nikola Darebrant

Delägare

Nicola har jobbat med maskinsäkerhetsfrågor sedan 2008. Är besiktningsingenjör i grunden och har även erfarenhet som certifieringsingenjör. 

Vi är specialister på att förklara det svåra på ett relativt enkelt sätt och vi vet hur processerna ser ut hos våra kunder. Vi är även verksamma inom standardisering inom maskinsäkerhet på nationell och internationell nivå. 

Vem var Minerva?

Knowledge | Consultation | Education | Standardisation

I den romerska mytologin var Minerva visdomens och den strategiska krigskonstens gudinna även om hon sällan kom att dyrkas i samband med krigskonsten. Minerva sammankopplas ofta med grekernas Athena och har också övertagit hennes attribut ormen, olivträdet och ugglan. Ugglan återkommer i Minerva Safetys logga och symboliserar givetvis vishet och bildning. Och det är ju vad Minerva Safety står för: kunskap, konsultation, utbildning och standardisation är våra kärnområden.

Källa om Minerva: Wikipedia

Kontakta oss

BESÖKSADRESS

STORMGATAN 9
504 64 BORÅS

TEL: 0708-65 83  62
MEJL: INFO@MINERVASAFETY.SE

POSTADRESS

GRANLIDEN 11B
507 33 BRÄMHULT